Tervetuloa tutustumaan ensimmäiseen legacytarinaani, Huffmanien tarinaan. Tai tällä hetkellä oikeastaan Huffmanin tarinaan. Mandi Huffmanin.

1015272.jpg

Tässä hän on. Mandi on suhteellisen kaunis, juuri kotoa muuttanut nuori nainen. Oikeastaan hänet potkaistiin aika vihaisissa tunnelmissa pihalle lapsuudenkodistaan, sillä tämän vanhemmat olivat erittäin kyllästyneitä neidon jatkuvaan rahan tuhlaamiseen. Mandi päätti valita uuden asuntonsa asuntolistalta nimen mukaan, ja "Suuri Satu" kuulosti juuri sopivalta neidon korviin. Tosin, heti kohteen ostettuaan hän huomasi, että se ei ollutkaan asunto, vaan tontti. Hänelle jäi käteen vain 4800 simeleonia. Suuri Satu taisikin olla Suuri Kavallus.

1015291.jpg

"Siis mitä, tarviiko nyt alkaa rakentamaan ja sisustamaan näillä, katsotaas, melkein nollalla simeleonilla?! No jos vähän tukkaa paremmin nääin ja huulikiiltoa vähän nooin, niin ehkä joku komea työmies kävelisi tuosta ohi.."

1015297.jpg

Ei kävellyt. Mandi sai kuitenkin pystytettyä tälläisen varsinaisen luksuslokaalin. Siellä oli sänky, suihku ("No siis mitä väliä vaikka ollaan kohta jo miinussimeloneissa, PAKKO saada Marimekko-suihkuverho !") ja vessa, jonka käyttöä Mandi nyt ystävällisesti esittää. Huomatkaa pakkosaada -hankinnat; lattia sekä pupuilla koristeltu lastentapetti. "Noku alennusmyynnit.."

1015298.jpg

Ulos oli pystytettävä niin sanottu keittiö.
"Ihan ihme ulkogrilli tääkin, voi juma", Mandi mutisi ahmiessaan sipsejä.

1015299.jpg
Sitten piti tietenkin hankkia työ, vaikka laiskimus-Mandi siitä ollutkaan kovin innoissaan. Tytön haave jostain ihmeen kumman syystä oli päätyä rikollisuuden eliittihahmoiksi. Taisi Suuri Satu sittenkin tehdä vaikutuksen keljumaisuudellaan.
Mandin onneksi taskuvarkaan työ (kumma sanomalehti, kun tuollaisiakin työpaikkailmoituksia julkaisee) löytyi viimeisiltä sivuilta, ja hän tietenkin hankki sen heti itselleen.

1016202.jpg

Pian Mandin kotirauhaa tulivat rikkomaan muutama simi, mukamas tervetulotoivotusten takia. Oikeasti he olivat vain liian uteliaita. Yksi heistä oli Se Huhuttu Benjamin Lohela, josta Mandi oli kuullut pelkkää pahaa. Benjamin yritti heti iskeä Mandin nauramalla tämän surkealle vitsille.

1016204.jpg

Lopulta Mandilla paloi hermot simeihin ja käski heidät tylyjen hushushus -heilutusten saattelemana lähtemään sinne mistä tulivatkin. Ikävä kyllä yksi vieraista alkoi itkeä hysteerisesti, mihin Mandilla paloi vielä enemmän hermot. Hän päätti lähteä kaupungille tuulettamaan itseään.

1016205.jpg

"Öö, miten tämä uusi kapine oikein toimii? Pitäisiköhän nuolla tuota antennia vai mitä.."
Lopulta Mandi sai kuin saikin soitettua itselleen taksin, ja päätti mennä Stadiin, sillä oli kuullut siellä liikuskelevan hyvännäköisiä simejä. Hänhän halusi tietenkin iskeä itselleen jonkun miehen, joka toisi paljon rahaa mukanaan. Eikä hyvästä ulkonäöstä ollut mitään haittaa.

1016207.jpg

Haisevassa kuppilassa oli kuitenkin vain todella epähyvännköisiä miekkosia. Naisia tietenkin olisi ollut pilvin pimein, mutta Mandi arveli haluavansa mielummin kuitenkin miehen. Halusihan hän joskus saada lapsiakin!

1016208.jpg

Mandi päätti vaihtaa nopeasti sijaintia, ja tilasi taas taksin (jota hänellä ei muuten ollut varaa maksaa). Nyt hän valitsi Bileys Pureus (vai Pureus Bileys.. kuitenkin) -nimisen paikan. Suureksi pettymykseen hän kuitenkin sai pian huomata, että koko paikassa ei ollut kuin yksi vapaa mies. Ja sekin oli tälläinen ihme wannaberokkaripappa.

1016209.jpg

Mandi masentui niin, että tilasi baarista liikaa juomista, jonka seurauksena hän päätyi tanssilattialle bailaamaan. Hän kuitenkin lopetti heti, kun huomasi että wannaberokkaripappa oli myös tanssimassa ja tuijotti Mandin rintavarustusta.

1016245.jpg

Ja sitten, ihan kuin ilta ei muutenkaan olisi ollut tarpeeksi pilalla, paikalle saapui ilkeä hullujenhuoneesta karannut neito, jolla oli samanlainen asu kuin Mandilla! Nainen tuli ja alkoi raivota Mandille, josta Mandi suuttui niin että viskasi juomansa tyypin naamalle.

1016210.jpg

Ikävä kyllä Mandi sai tämän takia elinikäisen porttikiellon biletyspaikkaan, vaikka syy oli todellakin sen hullujenhuonetyypin. Mandia suretti, ettei ollut löytänyt sopivaa mieskandidaattia. Suruunsa hän teki paahdetun leivonnaisen, joka maistui ihan pahvilta, ja päätti, että rahaa ja mies on hankittava.

---------
Siinäpä ensimmäinen osa, seuraavista olisi tarkoitus tulla pidempiäkin.. Ja tarina ei mennyt nyt käytännössä juuri yhtään eteenpäin, mutta en halua mitään kaikkinopeastiläpinyt-tahtia :). Kommentoikaa ihmeessä, haluan eritoten kommenttia tekstin sujuvuudesta ja kuvien koosta sekä laadusta. Kiitos!